Hoogwaardige salonproducten voor professionals

OVER BEAUTÉ ROYALE

Authentiek, hoogwaardig en servicegericht

Beauté Royale is een salonmerk met een rijke geschiedenis. Al meer dan 55 jaar maken wij natuurlijke cosmetica van hoge kwaliteit. Dit doen wij speciaal voor schoonheids-specialisten, pedicures en massagesalons. Uniek daaraan is dat wij in eigen beheer en kleinschalig produceren vanuit ons laboratorium in Alphen aan den Rijn. Tevens hanteren wij geen minimale startorder, dus je kunt al eenvoudig beginnen. Wij leveren exclusief aan de salon. Consumenten kunnen eventueel rechtstreeks bij ons bestellen, waarvan je als salon commissie ontvangt.

Wij geven onze klanten graag veel persoonlijke aandacht en advies. Onze medewerkers denken met je mee, zijn passievol over het vak en zijn zeer servicegericht. 

Kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies en om kennis te maken met ons en met de producten van Beauté Royale.

Andere professionals over Beauté Royale

PRODUCTEN

Ambachtelijke productie en hoogwaardige ingrediënten

Als professional wil je uiteraard het beste resultaat voor je klant.

Met de producten van Beauté Royale kun je de huid op een professionele manier verbeteren. Bijzonder is de hoge concentratie aan werkzame stoffen die wij in de producten verwerken. Denk hierbij aan hyaluronzuur, collageen, elastine, natuurlijke extracten en natuurlijke oliën. Hiermee bereik je optimale resultaten. Klik hier voor een overzicht van al onze producten.

Onze recepturen kenmerken zich door hun puurheid. Zo bevatten de producten geen onnodige toevoegingen. Alle producten zijn op natuurlijke basis en worden op kleine schaal geproduceerd. Uiteraard zijn alle producten volledig dierproefvrij.

Beauté Royale heeft voor ieder huidtype en voor iedere huidconditie bijpassende producten. Hiermee kun je een volledige behandeling samenstellen. Ook kun je hiermee goed variaties aanbrengen in je behandelingen. Bij ons kun je terecht voor een complete lijn van natuurlijke cosmetica voor gelaat- en voetverzorging.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Bestel de Beauté Royale Kennismakingsset Professional voor €29,95 inclusief gratis verzending en ervaar het zelf.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor Beauté Royale?

Natuurlijke ingrediënten

Onze producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ook vinden wij het belangrijk om onze verpakkingen steeds verder te verduurzamen.

Ambachtelijke productie

Wij hebben meer dan 55 jaar ervaring en produceren hoogwaardige natuurlijke cosmetica vanuit ons eigen laboratorium. Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Dierproefvrij

Onze producten zijn volledig dierproefvrij. Natuurlijk worden er van grondstof tot eindproduct geen tests op dieren uitgevoerd.

Praktijkondersteuning

Wij ondersteunen schoonheidsspecialisten, pedicures en massagesalons actief op het gebied van kennis en vaardigheden. Dit doen wij door middel van trainingen, workshops en ook via online media.

Alles in één

Bij ons vind je alle salonbenodigheden op één adres. Bovendien kunnen we je helpen met je marketing. Hiermee bieden wij een complete dienstverlening voor zowel starters als ervaren vakmensen.

Service

We zijn graag toegankelijk, hanteren geen minimale startorder en vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Ook denken onze medewerkers met je mee en zijn ze servicegericht.

EXCLUSIEF VOOR PROFESSIONALS

Producttrainingen en workshops

Wij ondersteunen schoonheidsspecialisten, pedicures en massagesalons actief op het gebied van vakkennis door middel van trainingen en workshops. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

Hieronder vind je de actuele trainingen, kennissessies en bijeenkomsten die wij organiseren. Schrijf je tijdig in, want vol = vol!

Beauté Royale Producttraining

Werk je al met de producten van Beauté Royale of wil je er graag mee gaan werken? In deze training leer je uitgebreid over de complete lijn. Van de ingrediënten tot de werking en de toepassing. Inclusief lunch en super leuk en leerzaam praktijkgedeelte.

Datum en tijd: datum volgt 

Klik hier voor meer informatie

Deelnamekosten: €85,- excl. BTW

Acne wat doe je ermee?

Acne is een veel voorkomend (huid)probleem. Maar hoe behandel je deze gevoelige huid en welke adviezen kun je meegeven aan je klant? In deze training staan de behandelmogelijkheden en thuisadvies centraal.

Datum en tijd: datum volgt

Deelnamekosten: €45,- excl. BTW

About botox, fillers & collagen

Leer de fabels en feiten over onder andere botox, fillers en het slikken van collageen. In samenwerking met een huidtherapeut en een dermatoloog worden deze onderwerpen uitgebreid besproken. Op die manier kun je eventuele vragen van je klanten hierover beantwoorden.

Datum en tijd: datum volgt

Deelnamekosten: €45,- excl. BTW

(S)ken de huid

In deze interessante training vertellen een huidtherapeut en een dermatoloog alles over de huid. Hoe herken je huidproblemen? Welke huidaandoeningen zijn er? Hoe herken je ze? En hoe geef je advies aan je klanten over dit onderwerp?

Datum & tijd: datum volgt

Deelnamekosten: €45,- excl. BTW

Verkooppunten voor professionals: