Gun je huid wat het verdient

OVER BEAUTÉ ROYALE

Authentiek, hoogwaardig en servicegericht

Beauté Royale is een merk met een rijke geschiedenis. Al meer dan 55 jaar werken wij gepassioneerd aan het vervaardigen van hoge kwaliteit huidverbeteringsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten. Uniek is dat wij in eigen beheer en kleinschalig produceren vanuit ons laboratorium in Alphen aan den Rijn. Onze recepturen kenmerken zich door hun puurheid. Zo bevatten de producten geen onnodige toevoegingen. Door het gebruik van een hoge dosering van de juiste werkzame stoffen wordt een optimaal resultaat bereikt.

We geven onze klanten graag veel persoonlijke aandacht en advies. Onze medewerkers denken met je mee, zijn passievol over het vak en de producten, en zijn zeer servicegericht.

Wil je persoonlijk advies of ben je op zoek naar een salon bij jou in de buurt?
Bekijk dan onze salonfinder.

Wat vinden anderen van Beauté Royale?

Natuurlijke ingrediënten
Hoge werkzaamheid
Dierproefvrij
PRODUCTEN

Complete lijn natuurlijke huidverzorging

Iedereen is mooi. Wij geloven dat wanneer je goed voor jezelf zorgt, van binnen én van buiten, dat je het beste in jezelf naar boven haalt en dat ook uitstraalt.

Met de producten van Beauté Royale kun jij je huid dagelijks op een professionele manier verzorgen. In de lijn van Beauté Royale vind je alle producten om je huid te laten stralen:

  • Reinigen
  • Hydrateren
  • Kalmeren
  • Verstevigen
  • Herstellen
  • Beschermen

Voor ieder huidtype kun je bij ons bijpassende producten voor natuurlijke huidverzorging vinden. Zowel voor gelaatsverzorging als voor voetverzorging.

Neem contact met ons op voor advies of vind hier een salon bij jou in de buurt.

Take good care of yourself.